Ca la Dona

Ca la Dona, un espai de relació feminista.

Ca la dona és un espai viu de trobada i de relació, obert a la participació i a les propostes de tots els feminismes. Ca la dona és un espai on conflueixen experiències polítiques, de reflexió i producció de pensament crítics amb el desig de compartir intercanvis, discussions i activismes des d’una mirada feminista en relació al context polític i social en el que vivim. És un espai on l’heterogeneïtat és enriquiment col·lectiu gràcies al debat conjunt i on cada grup pot organitzar i desenvolupar les seves pròpies activitats i practicar la política de la relació i el treball en xarxa. És un espai de referència del Moviment Feminista de Catalunya i dels feminismes d’arreu. És un espai que volem que sigui el teu, que sigui el de totes les dones, lesbianes i trans que ens belluguem per tal de fer trontollar el sistema patriarcal i tot allò que ens oprimeix.

– Un espai viu en contínua transformació. És una associació de dones, lesbianes i trans, feministes independents de qualsevol govern, partit polític o credo religiós, que treballem juntes per aconseguir un espai de referència dels feminismes i construir el lloc en què volem viure tal com volem ser.
– És un espai de trobada, relació i acollida de dones i grups de dones, lesbianes i trans, basada en el respecte a la seva diversitat i en el suport mutu.

És un lloc on compartir experiències polítiques, també de reflexió i discussió teòrica, de producció de pensament feminista crític compromès en transformar el món i que rebutja tot tipus de violència que genera el patriarcat, des del racisme a la violència masclista, i fa de la pràctica de la no-violència un dels seus eixos.

A Ca la Dona es troben activistes que des d’una visió feminista treballen aspectes culturals o d’altres que dinamitzen campanyes globals en relació amb moviments socials, per tal de construir ponts i fer xarxa amb dones i grups de dones de Barcelona, de Catalunya i del món.

Trobades, debats, reunions, jornades, cursos…

També és un espai lúdic, confortable i creatiu, on es poden establir relacions informals d’oci i de descans, un espai molt obert a activitats diverses.

Si vols saber més sobre Ca la Dóna, pots venir els primers dimarts de cada mes a l’espai de benvinguda per a noves sòcies. Us ensenyarem la casa i us explicarem les activitats i els diferents grups. també, podeu fer-vos sòcies emplenant el

Carrer de Ripoll, 25 – 08002 Barcelona

Web / Email / Facebook / Twitter

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s