XVII Fòrum contra les violències de gènere

El XVII Fòrum contra les violències de gènere es celebrarà els pròxims dies 4, 5 i 6 de Novembre de 2021 a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona en un format híbrid (presencial i virtual).

Para la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere, “el moviment feminista fa temps que denuncia com les violències masclistes es nodreixen de la violència institucional, per acció o omissió de les administracions i institucions públiques i de les persones que el representen. Creiem que violència institucional revictimitza les dones, apareix poc o de manera descontextualitzada als mitjans de comunicació de forma que, segons les expertes, alimenta la impunitat de l’Estat i els mitjans es converteixen en còmplices.

Revertir aquesta situació requereix d’una intervenció transversal tant als mitjans de comunicació, com en les aliances entre les organitzacions i agents implicats, revisar el que no funciona per crear protocols i aconseguir un canvi estructura.”

La temàtica central s’abordarà a la TAULA INAUGURAL del XVII FÒRUM CONTRA LES VIOLÈNCIES DE GÈNERE.

TAULES RODONES: La resta de taules rodones, un total de 6, abordaran temàtiques de prou interès com la violència digital, la violència vicària, l’antiracisme, l’activisme feminista i posarem la mirada enfora per detectar què passa en l’àmbit internacional. Per últim la taula de les entitats permetrà apropar postures per una mobilització conjunta i efectiva del moviment feminista.

FÒRUM JOVE: TRANSFORMA, LA GIMCANA DELS VALORS FEMINISTES PER TRANSFORMAR EL MÓN, és l’activitat rellevant d’aquest Fòrum Jove 2021.

A partir del dia 15 de setembre, s’obre el termini d’inscripció: INSCRIPCIONS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s